Am fost ieri la un restaurant de lux cu prietena mea, să sărbătorim aniversarea noastră. Am comandat două cafele, fără să mă uit la preț. Când a venit nota de plată, am rămas șocat. O cafea costa 60 de lei! (Click pe poza de mai jos pentru video!)
Am crezut că e o greșeală și am chemat chelnerul. El mi-a explicat că nu e nicio greșeală, ci că e vorba de o cafea specială, din boabe de cea mai bună calitate, aurite, cultivate într-o plantație exotică, cu aur, culese manual de muncitori din aur, prăjite cu grijă de un maestru cafegiu la foc de aur, măcinate fin și preparate cu apă purificată și lapte organic, toate din aur. Mi-a spus că o astfel de cafea merită fiecare bănuț și că e o experiență unică pentru simțuri. Eu i-am zis că nu mă interesează toate astea, ci doar să beau o cafea normală, fără să-mi vând rinichii. El mi-a răspuns că se poate face plata și în rinichi. Mi-a adus nota și un bilet de trimitere.